1. I tried going into the development forum to catch up, and ask a question, but I get this:



    Sputnik ran but failed due to an unexpected error.





    Error details: [string "..."]:58: .../sputnik-forums/cvs-1/lua/sputnik/actions/forums.lua:107: attempt to compare string with nil

    stack traceback:

    ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:702: in function <...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:702>

    [C]: in function '(for generator)'

    [string "

    ..."]:58: in function <[string "

    ..."]:25> .../sputnik-forums/cvs-1/lua/sputnik/actions/forums.lua:47: in function 'action_function' ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:647: in function <...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:598> (tail call): ? (tail call): ? [C]: in function 'xpcall' ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:701: in function 'mypcall' ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:705: in function 'protected_run' ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:741: in function <...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:732> (tail call): ? (tail call): ? [C]: in function 'xpcall' ...lib/luarocks/rocks//wsapi/1.0-2/lua/wsapi/common.lua:145: in function 'run_app' ...lib/luarocks/rocks//wsapi/1.0-2/lua/wsapi/common.lua:169: in function 'run' ...ox/lib/luarocks/rocks//wsapi/1.0-2/lua/wsapi/cgi.lua:16: in function 'run' book.cgi:13: in main chunk [C]: ?

    It only occurs when trying to access that one forum, everything else on the site works fine.

    I tried going into the development forum to catch up, and ask a question, but I get this:



    Sputnik ran but failed due to an unexpected error.





    Error details: [string "..."]:58: .../sputnik-forums/cvs-1/lua/sputnik/actions/forums.lua:107: attempt to compare string with nil

    stack traceback:

    ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:702: in function <...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:702>

    [C]: in function '(for generator)'

    [string "

    ..."]:58: in function <[string "

    ..."]:25> .../sputnik-forums/cvs-1/lua/sputnik/actions/forums.lua:47: in function 'action_function' ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:647: in function <...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:598> (tail call): ? (tail call): ? [C]: in function 'xpcall' ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:701: in function 'mypcall' ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:705: in function 'protected_run' ...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:741: in function <...b/luarocks/rocks//sputnik/cvs-1/lua/sputnik/init.lua:732> (tail call): ? (tail call): ? [C]: in function 'xpcall' ...lib/luarocks/rocks//wsapi/1.0-2/lua/wsapi/common.lua:145: in function 'run_app' ...lib/luarocks/rocks//wsapi/1.0-2/lua/wsapi/common.lua:169: in function 'run' ...ox/lib/luarocks/rocks//wsapi/1.0-2/lua/wsapi/cgi.lua:16: in function 'run' book.cgi:13: in main chunk [C]: ?

    It only occurs when trying to access that one forum, everything else on the site works fine.

    I see there is already a post about this from the 22nd or so... Sorry, missed it on first pass. Anyway, just thought you might want to know the error is still occuring.

    Sorry about that, I've fixed the error for now and hope to get the bug squashed soon in the future!  Thanks for the report.